Hola, món!

Per fi la sorpresa tan esperada per tots nosaltres, la nostra nova pàgina web. La nostra nova manera de mostrar-nos al món! Hem canviat de despatx (tot i que estem molt a prop de la nostra primera ubicació), però continuem al Maresme. I a Alella, el racó del món que més ens agrada, on ens sentim nosaltres, i d’on partim per arribar a qualsevol lloc del món, sense límits. Estem en un despatx més gran, preciós i lluminós i amb més sales, en què els vuit estem més còmodes i això, sens dubte, ens permet crear i donar cobertura a les vostres necessitats. Sortim d’una pandèmia que ens ha reforçat, ens ha refermat com a equip i ens ha fet buscar sense descans i amb tenacitat mitjans de treball que ens han acostat a vosaltres, a tots, allà on fóssiu, o d’on no us poguéssiu moure, allà hem estat, i entre tots, hem aconseguit sinergies, suports i motius, sens dubte, per creure de nou que junts podem. Col·laboradors, companys, clients que són amics i tots els que confieu en nosaltres i ens entregueu els vostres conflictes, riscos, famílies, empreses i negocis, perquè us donem cobertura i ajuda, ENS ENLAIREM!